Nyhet - Ampiro

Ampiro laddar om på Falkenberg Strandbad

Efter vändning vid årsskiftet och full fart sedan dess med att hjälpa kunder med organisationer med ledningssystem, verksamhetsstyrning och mycket annat, så har vi precis spenderat tid tillsammans i finfina Falkenberg så här på vårkanten.
Inte bara för Padel spel som bilden visar utan också för givande samråd, avkoppling och andra utmaningar!

Falkenberg visade verkligen upp sin fina och charmiga sida under de soliga vårdagarna!
Skribent
Joakim Blomster
Publicerad
23 / 05 / 2022
Dela artikel

Padel var en av huvudnumren och som den skarpsynte och insatta kan notera så är vi ojämnt antal för padel spelande. Vad vi vill säga med detta är att vi gärna hade sett att vi vid nästa träff är i alla fall en till inom Ampiro. Så stimuleras du av KMA- frågor (Kvalitet, miljö och arbetsmiljö) eller kanske är duktig inom informationssäkerhet och kunskap kring ledningssystem och ISO- standards så har du goda chanser att bilda par med någon av oss.
Vi har behov och kunder över hela landet, men tror att placering av vår nästa Verksamhetskonsult/KMA- konsult lämpligen är kring Göteborg, Jönköping eller i Stockholm.
Vill ni veta mer om rollen som KMA- konsult, tveka då inte med att kontakta oss. 

Efter vår välförtjänta träff ihop har vi laddat om och går vidare med full energi att stötta våra kunder och organisationer fram mot sommarledigheten.

Ampiro önskar avslutningsvis alla kunder och partners en fin Kristi Himmelsfärdshelg!