Våra tjänster

Ledningssystem konsult

I dag kan bli starten på något nytt!

Ampiro är specialister på ledningssystem och verksamhetsstyrning, med erfarna konsulter som hjälper dig att hitta bästa vägen framåt. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster och system som utvecklar din verksamhet.

Det som varit krångligt, blir i stället en naturlig del av din verksamhet, och du får mer utrymme att fokusera på framtiden.
Ledningssystem Konsult - Ampiro hjälper er med införandet
Ampiro's konsulter hjälper er med ert ledningssystem

Våra tjänster

Våra ledningssystem konsulter hjälper er framåt!

Att bara sikta på att nå standardkrav skapar sällan några större mervärden för en organisation. Vi är övertygade om att en bra verksamhetsstyrning kan spela en central roll för verksamhetens strategiska inriktning.

Kompetens för alla dina behov

Många strängar på vår lyra

Ampiro har specialister och konsulter inom standarder som ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, IATF 16949, FR2000, ISO 27001, SOSFS 2011:9, SS 872500, BKMA, ISO 44001, IKEA Iway m.fl.

Långsiktiga samarbeten för att lyfta varandra.

Vi på Ampiro arbetar långsiktigt. De aktiviteter som vi gör idag ska vi också ha nytta av i framtiden. Samma synsätt präglar våra uppdrag och tjänster. Att välja Ampiro som partner är ett beslut som känns rätt i det långa loppet.

Samtliga projekt och uppdrag vi startar upp med dig som kund, analyseras noga för att din verksamhet ska få långsiktigt mervärde och effekt.

Därför är varje ledningssystem, arbetssätt och verktyg unika för den enskilda kunden. Vi kombinerar vår kompetens med kundens för att tillsammans nå höga mål.

Det är detta synsätt som varit grunden för vårt motto:

- Resan mot hållbar utveckling genom kunskap och inspiration.

Våra kunders röster

"Jag rekommenderar starkt att anlita Ampiro! "

Tribuit anlitade Ampiro för att införa ledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 inom hela Tribuit-koncernen. Jag rekommenderar starkt att anlita Ampiro och att nyttja deras ledningssystem Asys om ni vill ha ett effektivt ledningssystem.

Per Björheden
VD
Tribuit Systems AB
Ledningssystem konsult - Referens