Kvalitetsledningssystem

IATF 16949 konsulter

Standard IATF 16949 har nu sedan ett par år ersatt den tekniska specifikationen för kvalitetsledning inom fordonsbranschen ISO/TS 16949. Den är baserad på kraven i ISO 9001:2015 och har utarbetats av International Automotive Task Force (IATF).

Standard IATF 16949 kan användas genom hela fordonsindustrins leverantörskedja.

Ampiro hjälper er mot en certifiering enligt IATF

Ampiro's personal har arbetat med ledningssystem och IATF 16949 i många år och har djup erfarenhet både ute från externa revisioner hos certifieringsorgan men också från konsultation med hjälp och stöd för verksamheter i dessa avseenden. Våra konsulter är idag fortsatt aktiva som revisionsledare ute hos ackrediterade certifieringsorgan, vilket gör det tryggt för dig som företag att anlita aktuell kompetens inom IATF 16949.

 

Varje organisation är lite unik och det gör att vi anpassar våra projekt mot kund för att nå optimal effektivitet och verkan. För ena företaget fungerar vi kanske mer som rådgivare med kontinuerliga avstämningar till ett annat där vi fullt ut driver projektet genom projektorganisation. Allt för att nyttja båda parters resurser på bästa sätt mot verksamhetens målsättning.

 

Kontakta oss gärna vid behov så kan vi samtala kring hur vi kan hjälpa er på bästa sätt för att få maximalt värde av ert ledningssystem.

 

Ledningssystem enligt IATF 16949

 

Exempel på IATF tjänster

Ampiro kan hjälpa er med exempelvis:

Har ni behov kring ovan eller annat, så tveka inte med att kontakta oss.