ISO Konsult

ISO konsult & övr Ledningssystem

Vi hjälper er för att få maximalt stöd och mervärde från ert ledningssystem inför eventuell certifiering.

Ampiro's personal har arbetat med ledningssystem i många år. Både som ISO konsult, konsult inom andra ledningssystem, men också som behöriga revisorer hos certifieringsorgan. Det skapar en trygghet för er som kund, då vi vet mycket väl vad som förväntas vid en certifiering. Men också vilka element som är avgörande för en fungerande och effektiv verksamhetsstyrning.

Kontakta oss gärna vid behov så kan vi samtala kring hur vi kan hjälpa er på bästa sätt för att få maximalt värde av ert ledningssystem.
ISO konsult - Ampiro trygga valet

Tjänster ISO konsult samt övrigt

Ampiro's personal har arbetat med ledningssystem i många år. Både som konsulter men också som behöriga revisorer hos certifieringsorgan. Det skapar en trygghet för er som kund, då vi vet mycket väl vad som förväntas vid en certifiering. Men också vilka element som är avgörande för en fungerande och effektiv verksamhetsstyrning.

Varje organisation är lite unik och det gör att vi anpassar våra projekt mot kund för att nå optimal effektivitet och verkan. För ena företaget fungerar vi kanske mer som rådgivare med kontinuerliga avstämningar till ett annat där vi fullt ut driver projektet genom projektorganisation. Allt för att nyttja båda parters resurser på bästa sätt mot verksamhetens målsättning.

ISO konsult - Ampiro hjälper er mot certifiering

Kontakta oss gärna vid behov så kan vi samtala kring hur vi kan hjälpa er på bästa sätt för att få maximalt värde av ert ledningssystem.