Ampiro Göteborg anställer Beatrice Glimberg

Ny KMA & verksamhetskonsult

Det är med stor glädje vi kan meddela att Ampiro gjort klart med ytterligare en Verksamhetskonsult och det genom Beatrice Glimberg. Beatrice börjar den 14 februari och kommer utgå från Ampiro Göteborg och framför allt verka mot kunder i väst.

Skribent
Joakim Blomster
Publicerad
28 / 01 / 2022
Dela artikel

Joakim Blomster (VD Ampiro Group):


- Det är verkligen jätteroligt att vi lyckats knyta till oss Beatrice. Inte bara för hennes kunskap och kompetens inom KMA (Kvalitet, miljö och arbetsmiljö) utan också för hennes härliga personlighet.
Vi känner henne sedan tidigare och när nu möjligheten dök upp, så tog vi chansen att ta henne ombord i vår fortsatt utveckling.


- Beatrice kommer inte bara öka vår kapacitet inom verksamhetsstyrning och ledningssystem utan också genom hennes engagemang och inspiration berika Ampiro’s egna framtid.

 

Beatrice kommer närmast från HIFAB som KMA konsult där hon stöttat kunder och uppdragsgivare kring kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor. I botten har Beatrice en universitetsexamen som Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledare och spetsat detta med diverse kurser och uppdrag kopplat till ledningssystem, kvalitetsverktyg, lagstiftning mm.

 

Vi hälsar Beatrice stort välkommen till Ampiro och är övertygade om att kollegor, kunder och andra intressenter kommer få mycket bra och givande utbyte av henne.