Ampiro anställer erfaren KMA konsult

Ny KMA & ISO konsult Östergötland

Ampiro Group förstärker konsultteamet med ytterligare en verksamhetskonsult inom KMA (kvalitet, miljö- och arbetsmiljö). Det är med stor portion av glädje vi kan meddela att Malin Brodd kommer starta upp anställning hos oss.
Skribent
Joakim Blomster
Publicerad
14 / 11 / 2022
Dela artikel

Kort om Malin Brodd
Malin har en gedigen bakgrund inom KMA, både i teorin från tyngre utbildningar på högskolenivå till ca 15 års yrkesmässig erfarenhet av tillämpning av verksamhetsstyrning med avseende på kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Senast kommer Malin från konsultbolag där hon verkat som KMA konsult i uppdrag att hjälpa kunder och organisationer med införande eller utveckling av ledningssystem. Ofta i syfte att nå certifiering enligt ISO standards, men också för att förbättra organisationens prestanda inom KMA.

 

Efter ytterligare ett år med utveckling och med bra vind i seglen med nya stimulerade uppdrag framåt, så är det mycket glädjande att vi lyckats knyta till oss en så erfaren och uppskattad verksamhetskonsult som Malin.
Förutom gedigen kunskap och kompetens inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö så kommer Malin också att bidra mycket till vår verksamhet genom hennes personliga egenskaper säger Joakim Blomster (VD).

Vi känner till Malin sedan tidigare och vet vad hon kan och står för så att vi nu kommit till ett läge där det passade oss båda att bli kollegor känns mycket tillfredsställande.

 

Vi hälsar Malin Brodd mycket välkommen till Ampiro Group!