Nyhet

Behov av hjälp kring KMA?

Då behovet är stort av våra konsulttjänster kring ledningssystem så har vi fyllt på med fler duktiga resurser inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö runt om i landet.

Har ni inte resursen eller kompetensen själva att driva och hantera KMA frågor (Kvalitet, miljö och arbetsmiljö) så kan en lösning vara att ta hjälp av oss på Ampiro. Vi erbjuder allt ifrån en mer permanent bemanning av konsult precis utifrån ert behov alternativt upplägg på mer projektbaserad basis.

Skribent
Joakim Blomster
Publicerad
26 / 09 / 2022
Dela artikel

Gör som flera kunder till oss att ta stöd av oss för att inte tappa fart eller riskera oönskade effekter. Vanligtvis stödjer våra KMA resurser verksamheter kring förvaltning eller utveckling av KMA frågor inom organisationen. Men kan också handla om att införa krav från standarder för ledningssystem såsom ISO, BKMA, FR2000 eller liknande.
Eller kanske mer av operativ inriktning kopplat till er huvudprocess, produktion eller motsvarande. Oavsett vad så finns vi redo att ta en dialog kring just ert behov.

Våra konsulter har många års erfarenhet av arbete kring verksamhetsstyrning och ledningssystem och kommer i samverkan med er driva de frågor som är viktiga för er kring KMA.

Vi har referensuppdrag hos bland annat följande organisationer:

KMA resurs inom Energisektorn

KMA konsult inom Bygg- och installation

KMA konsult inom Industrin

 

Läs mer om våra KMA tjänster