Asys - powered by Ampiro Webbaserat ledningssystem

Får ni inte ett värde av ert ledningssystem för ISO - certifiering eller sitter ni med ett verksamhetssystem i omodernt och ineffektivt format?

Vi på Ampiro vill gärna hjälpa er och erbjuder modernt, smart men också enkelt verksamhetssystem.

Med vår erfarenhet av ledningssystem, certifiering och verksamhetsstyrning sedan många år kan vi få er verksamhet att fungera än bättre.

Exempel på funktionalitet

 • Kommunikationsplattform med möjlighet till intranät
 • Notifiering via mail vid händelser/ärenden
 • Möjlighet till anpassad struktur av ledningssystemet
 • Visualisera era verksamhetsprocesser
 • Verksamhetsrapporter
 • Aktivitetskalender - årsplanering
 • Avvikelsehanteringssystem
 • Dokumentstyrning med versionshantering
 • Kompatibelt med mobiltelefon (t ex rapportera avvikelse och ladda upp foton eller film)
 • Flertal behörighetsnivåer för anpassad systemmiljö
 • Ett molnbaserat system med säker backup
 • Sökfunktion
 • mm.

 

Är ni eller har för avsikt att certifiera ert företag enligt någon eller flera av ”ISO- standarder” så är det mycket enkelt och användarvänligt att använda Asys som plattform för att infria kraven likväl som mot era egna förväntningar.

 

Vill och behöver man så använder man systemet även till ett väldigt bra intranät för organisationens personal.

 

BOKA DEMO ELLER BEGÄR OFFERT  

 

 

Dela, organisera och spara all er information smidigt och säkert – när och var som helst

Dags att effektivisera er informationshantering? Med Asys som webbaserad ledningssystem kan ni hitta, skapa och dela information, hålla koll på resultat och nyckeltal, styra åtkomst, bevaka förfallodatum och få automatiska påminnelser som hjälper dig att prioritera. Arbeta fritt, direkt i dator eller mobil.

Med Asys har du alltid verksamheten tillgänglig via systemet och kan direkt i mobilen eller surfplattan nå information, rapportera händelser i avvikelsehanteringssystem och mycket annat. Ni kan även genom lättöverskådlig data enkelt planera, kontrollera, följa upp och säkra kvaliteten i verksamheten.

 

Asys Ärende- och avvikelsehantering

Genom Asys avvikelsehanteringssystem får ni:

 • Tillgänglighet för hela organisationen att rapportera och kommunicera ärenden
 • Få notifiering automatiskt till din e-post
 • Påminnelsefunktioner och tidsstyrningar
 • Översikt för att sortera, gruppera och filtrera
 • Export till MS Excel av all data
 • All information är sökbar, inkl bifogade filer
 • Rollstyrda behörigheter
 • Engagemang i hela organisationen

Referenskunder

Nedan visar ett axplock av kunder till oss som använder Asys - powered by Ampiro som systemstöd för ledningssystem och verksamhetsstyrning. 

Kundcitat

- Tack vare Ampiro och deras plattform Asys har vi numera ett helt digitaliserat ledningssystem och intranät som når ut till alla delar av verksamheten.

- Vi har precis genomgått en förnyelserevison i ISO 14001 och ISO 9001 på distans där vi hade stort stöd av att ha vårt webbaserade ledningssystem i Asys. Att systemet är så flexibelt har gjort att vi kunnat anpassa det helt efter vår verksamhet och våra behov. Vi är jättenöjda med satsningen och resultatet av detta. Vi har haft full stöttning från Ampiro som hjälpt oss från dag 1. Korta svarstider och noggrann uppföljning. Vi kan starkt rekommendera Asys till alla er som vill ta ledningssystemet till en helt ny nivå.

MVH  Ida Olefalk / Kvalitets – och miljöansvarig på Anderssons Elektriska i Mjölby AB

 

 

Frågor & Svar kring säkerheten runt Asys

Inledning

Systemstödet för ledningssystem Asys (Ampiro System) ägs och tillhandahålls av Ampiro Group AB. Systemet är utvecklat av en av landets stora systemleverantörer Consid AB som också ansvarar för drift, underhåll och vidareutveckling av systemet. 

Nedan följer vanliga frågor och svar som kan vara bra att känna till kring produkten Asys vad gäller säkerhet.

Hur kan Ampiro garantera tillgängligheten till Asys , för sina slutkunder?
Ampiro.se och Asys driftas i Microsoft molnlösning Azure och sajten ligger alltid uppe och snurrar. Den faktiskt fysiska servern driftas helt och hållet av Microsoft, således är det också dem som ansvarar för underhåll och tillgänglighet. Det är oerhört många företag och tjänster som använder sig av Microsoft Azure och marknadsmässigt så står Azure för cirka en femtedel av molntjänsterna - det är endast Amazon Web Services som är större.

Skulle något i sajtens kodbas orsaka att sajten kraschar, så går Consid in och felsöker för att försöka åtgärda problemet så fort som möjligt. Sett till att vi alltid testar nya funktioner så ska detta inte inträffa och vi har hittills inte behövt göra några större insatser.

 

Vilken part har ansvaret vid tekniska fel?
Beroende på om felet ligger hos Azure eller i Asys-applikation så hanteras det av Microsoft respektive Consid. Tekniska fel kräver olika insatser beroende på vad som inte fungerar eller beroende på var felet ligger. Sett till att Consid är Ampiros digitala partner är det Consid som kommer att ta en första titt för att lokalisera problemet och därefter bedöms vilken typ av åtgärd som krävs och av vilken part.

 

Vad händer om plattformen (Umbraco) som Asys är utvecklat på, blir utsatt för en attack?
Om någon skulle hacka Umbraco och få ut hela databasen så är lösenord ”hashade” och ”saltade” enligt Umbracos
säkerhetsmodell, så att det blir näst intill omöjligt att få fram de faktiska lösenorden. På så sätt har Umbraco en
säkerhetsmodell som ska förhindra att det blir problem i applikationen eller för slutkunden om plattformen mot förmodan blir utsatt.

Vad händer om Asys blir utsatt genom att någon manuellt väljer att sabotera/missbruka applikationen?
I de fall Ampiros kunder skulle varar oaktsamma med lösenord så skulle användaruppgifter kunna komma i orätta händer. Det är svårt för Ampiro och Consid att förebygga exempelvis att en företagsadmin skriver sitt login på en papperslapp som sedan kommer i fel händer. En illvillig person skulle då kunna gå in och radera all information som det företaget lagt upp eller ändra på information så att den blir felaktig. Vid en sådan händelse kan däremot Consid återläsa backup från Azure och återställa databasen till det tillståndet den var i innan sabotaget skedde. Man riskerar dock att förlora ändringar som kan har gjorts efter den senaste backupen.

Om Ampiros kunder har konton som gäller för flera personer på en avdelning så som ”[email protected]öretaget.se”, så kan detta vara en risk då man kanske glömmer av att byter lösenord när någon på berörd avdelning slutar. Consid/Ampiro rekommenderar därför att samtliga av kunders egna anställda har egna konton och att kontot tas bort den dagen personen avslutar sin anställning.

 

Är Ampiro och Asys beroende av Consid?
Nej, Ampiro har möjlighet att anlita en annan konsultfirma/IT-partner för att ta över underhållet och utvecklingen av Asysapplikationen. Koden ligger upplagd i Consids Azure-konto och kan flyttas över till annan leverantör eller till Ampiros eget Azure-konto.

 

 

Kontakta oss

Kontakta mig så talas vi vid eller träffas för att finna passande tjänst just för er!

 

Joakim Blomster
Försäljning
Tel:0701-609422

Alternativt 

Begär offert!